Beursstanden

Kenmerken van onze beursstanden

Partenze ontwikkelt vooral slimme oplossingen. Het principe is dat we starten vanuit een standaard model dat zijn diensten al veelvuldig heeft bewezen. Dit basismodel wordt dan aangepast aan de noden van de klant en ingekleed met al of niet bedrukte doeken of panelen. Het eindresultaat is telkens een prachtige gepersonaliseerde stand aan een betaalbare prijs.

Showroom

De juiste keuze van uw beursstand of tent start bij een goede voorbereiding. In onze 300m² showroom kan u alle mogelijkheden live bezichtigen en de optimale stand voor uw behoefte vastleggen. Zo bent u zeker van een goede bedrijfspresentatie wat cruciaal is voor een geslaagd event of beurs. Aarzel dus niet en plan een vrijblijvend bezoek.

Concept

Bij een eerste kennismaking bij u of in onze showroom stellen we gerichte vragen zodat we daarna aan de slag kunnen voor het eerste ontwerp.  Wat zijn uw wensen of beursdoelstellingen? Hoe ziet u uw beursdeelname? …

Voorstel

Nadat we aan de slag zijn gegaan met de informatie die we hebben verkregen bij het eerste gesprek bezorgen we u een eerste ontwerp met bijhorende offerte. Aan de hand van uw feedback bekomen we dan tot een finaal ontwerp.